POLA STOLJEĆA KULINARSKE TRADICIJE
1969.god. Katja i Ante Braco Santrić, nakon svog povratka iz Pariza otvaraju Arkadu, prvi disko klub na području Dalmacije te se već tada u separeima posluživala odabrana hrana.
1986. god. Arkada službeno postaje restoran, što traje i danas, te je prvi restoran u Splitu koji obavlja usluge cateringa, još od samog početka 1969.g., samo što tada nije postojala riječ »catering« za tu vrstu usluge.
Temelje kvalitete i vrhunskog izbora hrane i pića je postavio prvi vlasnik i osnivač Arkade Ante Braco Santrić, a tu tradiciju je kasnije nastavio njegov zet Miro Bogdanović koji je bio jedan od najpoznatijih kuhara te začetnik splitskog gastronomskog uzleta.
Kako to obično i biva, dugogodišnju obiteljsku tradiciju nastavlja Marko Bogdanović koji je svoje znanje i iskustvo stjecao odrastanjem i učenjem uz djeda Bracu i oca Mira. Tajna dobre kuhinje bazirana je na velikom broju vlastitih originalnih recepata, pažljivom odabiru sezonskih namirnica i pripremi jela taman prije serviranja. Još od davne 1969. godine kada je Arkada prvi put otvorila svoja vrata recept za uspjeh je bio – uravnotežen omjer kvalitete i cijene!
- 50 godina tradicije, kvalitete i iskustva
- Kombinacija autohtone i moderne kuhinje
- Najsvježije namirnice lokalnih proizvođača
- Najbolji omjer kvalitete i cijene
- Ljubazna i profesionalna usluga
- Tisuće zadovoljnih korisnika
Nema iskrenije ljubavi od ljubavi prema hrani.
-George Bernard Shaw