POLA STOLJEĆA KULINARSKE TRADICIJE

1969.god. Katja i Ante Braco Santrić, nakon svog povratka iz Pariza otvaraju Arkadu, prvi disko klub na području Dalmacije te se već tada u separeima posluživala odabrana hrana.

1986. god. Arkada službeno postaje restoran, što traje i danas, te je prvi restoran u Splitu koji obavlja usluge cateringa, još od samog početka 1969.g., samo što tada nije postojala riječ »catering« za tu vrstu usluge.

Temelje kvalitete i vrhunskog izbora hrane i pića je postavio prvi vlasnik i osnivač Arkade Ante Braco Santrić, a tu tradiciju je kasnije nastavio njegov zet Miro Bogdanović koji je bio jedan od najpoznatijih kuhara te začetnik splitskog gastronomskog uzleta.

Kako to obično i biva, dugogodišnju obiteljsku tradiciju nastavlja Marko Bogdanović koji je svoje znanje i iskustvo stjecao odrastanjem i učenjem uz djeda Bracu i oca Mira. Tajna dobre kuhinje bazirana je na velikom broju vlastitih originalnih recepata, pažljivom odabiru sezonskih namirnica i pripremi jela taman prije serviranja. Još od davne 1969. godine kada je Arkada prvi put otvorila svoja vrata recept za uspjeh je bio – uravnotežen omjer kvalitete i cijene!

  •  50 godina tradicije, kvalitete i iskustva
  • Kombinacija autohtone i moderne kuhinje
  •  Najsvježije namirnice lokalnih proizvođača
  •  Najbolji omjer kvalitete i cijene
  •  Ljubazna i profesionalna usluga
  •  Tisuće zadovoljnih korisnika

Nema iskrenije ljubavi od ljubavi prema hrani.

-George Bernard Shaw